Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

IT-systeemhuis Keulen: betrouwbaarheid en efficiëntie

De EnBITCon GmbH opereert als IT-systeemhuis in Keulen en mag sinds 2014 bij verschillende KMO's IT-processen implementeren. Wij hebben bijzonder veel ervaring en een grote deskundigheid opgedaan bij de ondersteuning van industriële klanten. Als gespecialiseerde en professionele aanbieder met toegang tot een grote pool van specialisten, bieden wij u en uw bedrijf onze diensten aan als IT-systeemhuis in Keulen - zodat u niet langer zelf moeizaam naar IT-experts hoeft te zoeken, maar zich eindelijk op uw corebusiness kunt concentreren en de hoogste normen op het gebied van IT-veiligheid krijgt!

✅ Kwaliteit
✅ Up-to-date kennis
✅ Vertrouwen door vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

Wat spreekt voor ons IT-systeemhuis in Keulen: EnBITCon GmbH stelt zich voor

Sommige bedrijven zien af van het inhuren van een IT-systeemhuis en willen in plaats daarvan een interne oplossing implementeren. Met moeite zoeken deze bedrijven naar een IT-expert, wat al moeilijk genoeg is vanwege het tekort aan specialisten op dit gebied. Omdat er soms niet één, maar meerdere experts nodig zijn, is de zoektocht des te moeilijker zonder een IT-systeemhuis in Keulen. Als de expert uiteindelijk is gevonden, mag hij of zij niet afwezig zijn wegens ziekte, bijscholing of vakantie.

Met ons IT-systeemhuis in Keulen creëren wij van EnBITCon GmbH een aantrekkelijke optie voor bedrijven die specialisten nodig hebben voor de implementatie van IT-processen. Door onze jarenlange ervaring en zakelijke relaties hebben wij als IT-systeemhuis in Keulen, Bonn en omgeving toegang tot een groot aantal gespecialiseerde medewerkers. Wij vinden voor u de juiste specialisten in de gewenste hoeveelheid en zorgen voor een centrale contactpersoon, zodat u te allen tijde informatie kunt inwinnen en nieuwe wensen kenbaar kunt maken. Op het gebied van dienstverlening is ons systeemhuis in Keulen gespecialiseerd in:

  • IT-beveiliging
  • draadloze LAN
  • OT/industriële beveiliging
  • IT-projectbeheer

Dankzij onze specialisatie kunnen wij u in deze specialistische segmenten de hoogste normen van professionaliteit, efficiëntie en cyberveiligheid bieden. Met ons IT-systeemhuis in Keulen als partner aan uw zijde kunt u de digitalisering van uw bedrijf veilig voortzetten. De initiële investeringskosten worden gecompenseerd door de kostenbesparingen op lange termijn, omdat het IT-systeemhuis in Keulen redundante en efficiënte systemen in uw bedrijf implementeert. Zo worden u op lange termijn veel kosten bespaard die u door een cyberaanval zou moeten dragen, bijvoorbeeld door het voorkomen van bedrijfsstoringen.

Centrale contactpersoon en transparant werkproces bij het systeemhuis in Keulen

Als IT-systeemhuis in Keulen hechten wij veel waarde aan communicatie met klanten op ooghoogte. Daarom krijgt u van meet af aan een centrale contactpersoon van het IT-systeemhuis in Keulen toegewezen, die u nauwkeurig informeert over de status van onze IT-diensten. U kunt al uw vragen of verzoeken naar deze contactpersoon sturen. Door deze eenvoudige communicatie worden al uw zorgen onmiddellijk door ons behandeld.

Op deze manier is ons IT-systeemhuis in Keulen in staat bijzonder gunstige kostenstructuren op het gebied van human resources op te zetten. Dankzij de vlakke hiërarchieën in ons Keulse systeemhuis worden alle werkzaamheden efficiënt en productief afgehandeld. Als IT-systeemhuis in Keulen bieden wij u dus kostenvoordelen ten opzichte van andere systeemhuizen en individuele personeelsmanagers, terwijl wij u tegelijkertijd hoogwaardige diensten leveren.

Systeemhuis Keulen : Specialisatie van EnBITCon GmbH in een oogopslag

Op de pagina IT-dienstverlener in Keulen kunt u meer te weten komen over onze specialisatie in geselecteerde aandachtsgebieden. Of u kunt navigeren via ons menu of de volgende subpagina's, die zijn onderverdeeld in onze individuele IT-diensten:

 -
Beheerde IT-services

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) staat voortdurend voor de uitdaging om bedrijfsprocessen zo effectief mogelijk in te richten en zo de concurrentiepositie te waarborgen. Daarbij is bijna altijd de inzet van ICT inbegrepen. Hoe groot uw bedrijf ook is, het zal uiterst moeilijk zijn om voor elk IT-proces de juiste expert te vinden.

 -
IT beveiliging

Als u uw informatietechnologie niet voldoende beschermt, kan dit "gevoel" zeer ernstig worden. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel gepubliceerd kan worden, is het minste van het kwaad.

 -
Industriële beveiliging

Industrie 4.0 en de omschakeling naar "slimme fabrieken" bieden ongekende mogelijkheden voor de Duitse industrie, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
beheer van kwetsbaarheden

Vulnerability management voorkomt vooral het uitbuiten van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Ze zijn een van de meest gebruikelijke manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan een verouderde, defecte of onvoldoende geconfigureerde hard- of softwarecomponent zijn.

 -
IT-infrastructuur

Voor een bedrijf is het belangrijk dat de IT-dienstverlener innovatief omgaat met IT-oplossingen. Daarom volgt EnBITCon precies deze aanpak. Niet alleen worden de hedendaagse eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds belangrijkere rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WiFi-oplossingen

Wie kent dat niet? Een onzorgvuldige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend als het gaat om kruislings gelegde kabelverbindingen. Het is niet ongebruikelijk dat het leggen zelf een grote uitdaging wordt, aangezien de gevolgen complexe boringen en tal van netwerkcomponenten zijn die duur zijn in aanschaf.

Systeemhuis Keulen : Het werkproces van EnBITCon GmbH in één oogopslag

Net als een centrale contactpersoon is een transparante manier van werken een kernpunt van ons. Ons in vier stappen verdeelde gespreksproces met klanten betekent dat wij als IT-systeemhuis in Keulen u een zo goed mogelijk inzicht in ons werk kunnen geven en u ons op uw beurt een zo goed mogelijk beeld van uw doelen kunt geven. Dit alles draagt bij aan de ontwikkeling van op maat gemaakte en zeer individuele IT-oplossingen voor uw bedrijf door ons IT-adviesbureau in Keulen.

 -
Uw uitgangspositie begrijpen

In de eerste stap krijgen we een beeld van uw beginsituatie.

 -
Optimalisaties vaststellen

Dankzij de eerste stap en, indien nodig, metingen en tests van uw IT-infrastructuur, identificeren we optimalisatiepotentieel in uw bedrijf.

 -
Een berekenbaar investeringsplan opstellen

Vervolgens stellen we een berekenbaar investeringsplan op dat aansluit bij uw mogelijkheden en doelen.

 -
Productief werken

Nu kan het productieve werk van de aan u ter beschikking gestelde IT-specialisten beginnen, die de gewenste IT-processen in uw bedrijf implementeren en desgewenst continu bewaken.

Een voorbeeld van zo'n proces: U wilt een individuele WLAN-oplossing. Door gesprekken met u en onze WLAN-dekkingsmeting komen we erachter dat uw gebouw geen uitgebreide WLAN-dekking heeft. Toegangspunten in individuele kantoren zijn geen ideale oplossing; ons IT-systeemhuis in Keulen ontwerpt een alternatief WLAN-plan in overeenstemming met uw budget. Kwetsbaarheidsbeheer door ons IT-systeemhuis in Keulen zorgt ervoor dat de nieuwe componenten naadloos integreren in de beveiligde netwerkstructuur.


Nog vragen? EnBITCon GmbH beantwoordt ze.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze experts van het IT-systeemhuis in Keulen. Wij zijn aanwezig in de steden Keulen, Bonn en omgeving, net als de IT-infrastructuur in uw bedrijf binnenkort. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Contact.

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Commercieel Directeur

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Commercieel Directeur
Marcel Zimmer - Technisch directeur

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, Technisch directeur
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen