Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Betrouwbare IT-dienstverlener in Bonn

IT speelt een belangrijke rol bij de efficiënte organisatie van bedrijfsprocessen en het creëren of behouden van concurrentievermogen. Het is mogelijk externe IT-experts te boeken om met hun hulp de gewenste IT-processen in het bedrijf te implementeren. Zonder ervaring en kennis van de markt is het echter moeilijk om direct de juiste experts te vinden. Daarom is het zinvol het werk uit te besteden aan een ervaren en gespecialiseerde dienstverlener die bedrijven holistisch adviseert. Deze IT-dienstverlener in Bonn zijn wij, EnBITCon GmbH.

✅ Kwaliteit
✅ Up-to-date knowhow
✅ Vertrouwen door vaste contactpersonen
✅ Langdurige zakelijke relaties op ooghoogte

Gespecialiseerde IT-dienstverlening in Bonn

Als gespecialiseerde IT-dienstverlener in Bonn richten wij ons op het adviseren van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) over geselecteerde IT-diensten en het professioneel implementeren van diensten. Door onze ervaring, expertise en marktkennis op de volgende vakgebieden kunnen wij als IT-dienstverlener in Bonn de juiste experts vinden en aan uw bedrijf ter beschikking stellen:

  • IT-beveiliging
  • Draadloze LAN
  • OT/industriële veiligheid
  • IT-projectmanagement

Omdat wij een breed portfolio aan IT-diensten aanbieden, is het voor ons als IT-dienstverlener in Bonn mogelijk om een individueel dienstenpakket samen te stellen op basis van uw behoeften. Wij gebruiken een proces in vier stappen om er samen achter te komen welke diensten u nodig heeft.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 1: Begrijp uw uitgangssituatie

Om u als IT-dienstverlener in Bonn goed te kunnen adviseren, leren wij uw bedrijf kennen. We krijgen een indruk van de werkprocessen, het materieel en andere details.

 -
IT-dienstverlener Bonn - Stap 2: optimalisaties identificeren

Al terwijl we uw bedrijf leren kennen om de beginsituatie te begrijpen, herkennen we mogelijkheden voor optimalisatie. Wist u bijvoorbeeld dat de draadloze integratie van individuele kantoren in het netwerk in grote gebouwen via een access point zelden de meest economische oplossing is en dat professionele WLAN-planning zinvoller is?
Wij van EnBITCon GmbH, als IT-dienstverlener in Bonn, identificeren dergelijke aspecten en delen ze met u. Met onze IT-service in Bonn slaagt u er vaak niet alleen in om de kosten te verlagen, maar ook om de efficiëntie van operationele processen te verhogen.

 -
IT service provider Bonn - Stap 3: Maak een berekenbaar investeringsplan voor IT service in Bonn

Een belangrijk punt dat sommige bedrijven terugdeinzen voor het inhuren van IT-serviceproviders, is de vereiste geldelijke investering. Het bedrijf zegt dat de diensten tegen lagere kosten kunnen worden geleverd met behulp van interne structuren en eigen personeel Helaas geeft deze redenering de realiteit op de lange termijn niet goed weer.
Enerzijds is het moeilijk om zelfstandig personeel te vinden in Bonn zonder een IT-dienstverlener die alle IT-afdelingen dekt, anderzijds beschikt dit personeel niet noodzakelijk over de nodige ervaring.
Als IT-dienstverlener in Bonn daarentegen doen we niets anders dan klanten adviseren over algemene
IT-beveiliging, cyberbeveiliging in de digitale transformatie van de industrie (Industrie 4.0) en diverse andere belangrijke kwesties van deze tijd en om individuele IT-oplossingen te creëren oplossingen voor deze bedrijven.
Als IT-dienstverlener in Bonn werken we vanaf het begin transparant en ontwikkelen we een nauwkeurig berekenbaar investeringsplan dat u kunt gebruiken om u te helpen bij het kiezen van een IT-service in Bonn die vanuit uw perspectief financieel aantrekkelijk is.

 -
IT-dienstverlener Bonn - productief en efficiënt werken

De door ons ter beschikking gestelde medewerkers voeren de gewenste IT-diensten voor u uit. Dankzij onze grote pool van IT-specialisten weet u zeker dat er bij ziekte of vakantie op elk moment voor vervanging wordt gezorgd en dat de IT-dienstverlening in uw bedrijf soepel verloopt.

Na de implementatie van een individuele IT-oplossing profiteert u van de lange termijn van uw werk als IT-servicecontractant in Bonn. Dit betekent dat kwetsbaarheidsbeheer het grootste effect heeft op succesvolle toepassingen van cybercriminelen, wardoor en optimale bescherming tegen het gebruik van technologie en IT-infrastructuur.

Overzicht: De focus van onze werkzaamheden als IT-dienstverlener in Bonn

Om een overzicht van onze gehele IT-dienstverlening in Bonn te kunnen geven, hebben wij onze werkzaamheden in verschillende zwaartepunten verdeeld. Meer informatie over deze zwaartepunten vindt u op onze pagina  IT-systeemhuis in Bonn of u kunt via de volgende lijst naar de subpagina's navigeren:

 -
Beheerde IT-services

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) staat voortdurend voor de uitdaging om bedrijfsprocessen zo effectief mogelijk in te richten en zo de concurrentiepositie te waarborgen. Daarbij is bijna altijd de inzet van ICT inbegrepen. Hoe groot uw bedrijf ook is, het zal uiterst moeilijk zijn om voor elk IT-proces de juiste expert te vinden.

 -
IT beveiliging

Als u uw informatietechnologie niet voldoende beschermt, kan dit "gevoel" zeer ernstig worden. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel gepubliceerd kan worden, is het minste van het kwaad.

 -
industriële beveiliging

Industrie 4.0 en de omschakeling naar "slimme fabrieken" bieden ongekende mogelijkheden voor de Duitse industrie, bijvoorbeeld door de implementatie van onderhoud op afstand voor besturingssystemen, volledig geautomatiseerde productieprocessen of intelligente logistiek. Tegelijkertijd maakt modernisering industriële systemen kwetsbaarder dan ooit tevoren.

 -
beheer van kwetsbaarheden

Vulnerability management voorkomt vooral het uitbuiten van kwetsbaarheden in de IT-systemen van een bedrijf. Ze zijn een van de meest gebruikelijke manieren om commerciële IT-infrastructuren te compromitteren. Een kwetsbaarheid kan een verouderde, defecte of onvoldoende geconfigureerde hard- of softwarecomponent zijn.

 -
IT-infrastructuur

Voor een bedrijf is het belangrijk dat de IT-dienstverlener innovatief omgaat met IT-oplossingen. Daarom volgt EnBITCon precies deze aanpak. Niet alleen worden de hedendaagse eisen aan de IT-infrastructuur van een bedrijf steeds complexer, ook het kijken naar de toekomst speelt een steeds belangrijkere rol bij het vormgeven van IT-oplossingen.

 -
WiFi-oplossingen

Wie kent dat niet? Een onzorgvuldige medewerker struikelt over de netwerkkabel of de kabel is tijdens de installatie geknikt en moet daarom worden vervangen. Maar niet alleen dit probleem is vaak vervelend als het gaat om kruislings gelegde kabelverbindingen. Het is niet ongebruikelijk dat het leggen zelf een grote uitdaging wordt, aangezien de gevolgen complexe boringen en tal van netwerkcomponenten zijn die duur zijn in aanschaf.

IT-dienstverlener Bonn - Wij staan voor u klaar.

Als IT-dienstverlener in Bonn zijn wij sinds 2014 gespecialiseerd op het gebied van IT-beveiliging, wireless LAN, OT/industriële beveiliging en IT-projectmanagement. Dit betekent dat wij u op deze gebieden advies op maat kunnen geven en diensten van de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via Contact .

Heb je nog vragen?

Enrico Bujotzek - Commercieel Directeur

Enrico Bujotzek

Commercieel Directeur
Enrico Bujotzek, Commercieel Directeur
Marcel Zimmer - technisch directeur

Marcel Zimmer

Technisch Directeur
Marcel Zimmer, technisch directeur
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen