Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

Kent u het gevoel bekeken te worden?

Als u uw informatietechnologie onvoldoende beschermt, kan dit "gevoel" omslaan in bittere ernst. Het gevaar dat waardevolle interne informatie van uw bedrijf zeer snel openbaar wordt gemaakt, is het minste van uw zorgen.

Wat als iemand anders plotseling de controle over uw gehele IT-systeem zou overnemen?

Dit scenario veroorzaakt dan niet alleen een mogelijke stilstand van uw volledige bedrijfsactiviteiten, maar kan ook aanzienlijke imagoschade veroorzaken als bijvoorbeeld persoonlijke gegevens worden gestolen en misbruikt in de zin van cybercrime.

Vermijd deelname aan een riskante slachtofferrol van cybercriminelen!

Vooral het toenemende aantal cyberaanvallen, die de laatste tijd steeds meer zijn uitgegroeid tot een illegale industrie, mag niet worden onderschat. Er bestaan nu hele netwerken met als enige doel geld af te persen, bijvoorbeeld met encryptie-trojanen of diefstal van bedrijfskritische gegevens, of om de aandacht te trekken door aanzienlijke verstoringen van bedrijfsprocessen.

Op basis van een individuele beoordeling van uw IT-infrastructuur door onze gecertificeerde IT-beveiligingsexperts laten wij u precies zien waar mogelijke lacunes en risico's binnen uw IT-landschap bestaan. Met behulp van onze ruime ervaring op het gebied van IT-beveiliging, gekoppeld aan sterke fabrikanten zoals Sophos of Fortinet, gaan wij dergelijke risico's tegen.

Een hacker die duimen maakt
Tijdsbesparing
Beveiliging
Geldbesparing
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Firewall
Firewalls zijn het centrale element van netwerkbeveiliging. Ze bewaken en controleren de communicatie tussen interne en externe netwerken, zoals internet. Ze bieden ook de mogelijkheid om versleutelde verbindingen op te zetten naar andere locaties of voor externe medewerkers.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Versleuteling
In de huidige wereld van steeds krachtigere mobiele apparaten zoals smartphones en laptops, is het absoluut noodzakelijk om ze te beveiligen. Dit kan worden bereikt met apparaatversleuteling. Bij verlies of diefstal van het apparaat blijven de gegevens veilig.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eindpuntbeveiliging
De meeste malware komt organisaties binnen via e-mail. Deze kunnen meestal worden onderschept op de e-mailserver. Niettemin is antivirusbescherming op de eindapparaten onontbeerlijk. Het enige dat nodig is, is een geïnfecteerde USB-stick of een medewerker die op de verkeerde link klikt om een ​​systeem te infecteren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
E-Mail Archivering
E-mailarchivering is verplicht voor elk bedrijf met winstoogmerk, ongeacht de grootte. Ook deze e-mails moeten auditproof worden gearchiveerd. Een simpele back-up van e-mails is niet voldoende archivering.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2-Factor Authenticatie
Steeds weer hoor je dat accounts verloren zijn gegaan omdat wachtwoorden zijn hergebruikt of op de een of andere manier zijn gekopieerd. Daarom bestaat de mogelijkheid om een ​​2-factor-authenticatie in uw eigen bedrijfsnetwerk in te voeren. Dit is iets dat je weet (wachtwoord) en iets dat je hebt (token). Het token genereert een extra code die vervolgens kan worden gebruikt om veilige toegang te garanderen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Beheer Van Kwetsbaarheden
Verminder het aanvalsoppervlak van uw IT-infrastructuur met kwetsbaarheidsbeheer. Met continue scans kunt u de steeds veranderende IT-wereld bijbenen. Hierdoor kunt u kwetsbaarheden vinden voordat een aanvaller dat doet. Hierdoor kunt u eenvoudig uw bestaande beveiligingsconcept aanvullen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀, ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 -
Netwerk Toegangscontrole
Met een Network Access Control (NAC) oplossing behoren deze problemen tot het verleden. De software biedt de nodige functies en tools om alle toestellen in uw bedrijfsnetwerk te identificeren en te beheren en in geval van nood zelfs te beschermen tegen aanvallen "van binnenuit".
 -
Beveiliging Van E-Mail
E-mailbeveiliging is cruciaal omdat e-mail een van de meest gebruikte vormen van communicatie is in de huidige digitale wereld. NoSpamProxy garandeert je het hoogste beveiligingsniveau op dit gebied. Het is een innovatieve gateway voor e-mailbeveiliging die veelzijdige implementatieopties, proactieve verdediging tegen bedreigingen, veilige e-mailcommunicatie en veilige bestandsverzending biedt. Het is ook GDPR-compliant.
Heeft u vragen over onze IT-beveiligingsoplossingen?
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Maßgebliche Zertifizierungen