Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen voor veilige 2-factorauthenticatie

 -
Samen uw doel begrijpen
Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek welke eisen jij stelt aan een 2-factor authenticatie. Een belangrijke inhoud hierbij zijn mogelijke voorwaarden, die door buitenstaanders worden uitgevaardigd en die de uitvoering of keuze van de fabrikant ernstig kunnen beperken.
 -
Wij analyseren uw IT-infrastructuur en selecteren de componenten
Nu we de algemene voorwaarden kennen, werken onze experts samen met u een TARGET-concept uit op basis van een analyse van uw infrastructuur en tonen u mogelijke zwakke punten. Hier weten we dan precies welke componenten – en in welk aantal – worden gebruikt. Uiterlijk op dit punt komt ook de keuze van een geschikte certificatie-instelling aan de orde.
 -
Begin van de uitvoering
Samen met u worden de benodigde randvoorwaarden gecreëerd en de benodigde smartcardlezers en smartcards geconfigureerd en de nodige configuratiewijzigingen aangebracht aan de clients of systemen van derden.
 -
Veiligheid door dubbele authenticatie
Uiteraard staat de projectverantwoordelijke ook na het project voor je klaar, want kleine na-effecten of aanpassingen zijn nooit te vermijden. Op verzoek neemt EnBITCon ook de doorlopende ondersteuning van uw nieuwe 2-factor-authenticatie over.