Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen naar doeltreffend beheer van kwetsbaarheden

 -
Installatie van de Greenbone GSM
Om uw operationele IT-infrastructuur te kunnen analyseren, is een installatie van de Greenbone GSM vereist. Deze is eenvoudig te installeren op een geschikte hypervisor zoals Hyper-V, VMWare of VirtualBox.
 -
Analyse van uw bestaande IT-infrastructuur
Na een installatietijd van 10 minuten is de Greenbone GSM klaar voor gebruik. Nu kunt u IP-apparaten binnen uw bedrijfsnetwerk controleren op kwetsbaarheden of verkeerd geconfigureerde hard- en software.
 -
Analyseverslag en inventarislijst
Nadat de analyse is afgerond, ontvangt u in de GSM-webinterface een gedetailleerd rapport, gesorteerd op de ernst van de gevonden kwetsbaarheid. Bovendien wordt automatisch een inventarislijst van alle IP-apparaten die in uw bedrijf zijn gevonden, weergegeven.
 -
Gebruik van het analyseverslag en verdere procedure
Op basis van het analyserapport kunt u nu precies zien welke aanvalsoppervlakken de IT-infrastructuur van uw bedrijf biedt en de nodige processen en procedures in gang zetten. Als er bijvoorbeeld apparaten zijn geïdentificeerd met verouderde software die niet kan worden gepatcht, kunnen deze nu worden geïsoleerd of beschermd door firewallregels te implementeren.