Phone call Mail
Vraag nu uw gratis eerste consult aan via Mail of per telefoon: +49 228 - 33 88 89 0

4 eenvoudige stappen naar de perfecte managed client

 -
Samen uw doel begrijpen
Allereerst bespreken we in een persoonlijk gesprek welke eisen u stelt aan een managed client oplossing. Een belangrijke inhoud hierbij zijn mogelijke voorwaarden, die door buitenstaanders worden uitgevaardigd en die de uitvoering of keuze van de fabrikant ernstig kunnen beperken.
 -
Wij analyseren uw IT-infrastructuur en selecteren de componenten
Nu we de algemene voorwaarden kennen, werken onze experts samen met u een TARGET-concept uit op basis van een analyse van uw infrastructuur en tonen u mogelijke zwakke punten. Hier weten we dan precies welke componenten – en in welk aantal – worden gebruikt. Uiterlijk op dit punt komt ook de keuze van een geschikte certificatie-instelling tot zijn recht.
 -
Begin van de uitvoering
Samen met u worden de nodige randvoorwaarden gecreëerd en de nodige instellingen en configuraties gemaakt zodat uw nieuwe oplossing perfect geïntegreerd kan worden in uw infrastructuur.
 -
Inbedrijfstelling
Uw nieuwe oplossing werkt nu productief en beschermt u en uw netwerk tegen ongewenste activiteiten. De oplossing wordt aan u overhandigd. Ook in het kader van onze lopende onderhoudscontracten ondersteunen wij u graag.